Actievoorwaarden gratis kookworkshop bij Keizer Culinair
bij aanschaf van een Stoves fornuis (collectie 2018/2019)

 • Deze algemene voorwaarden (hierna: de ‘Algemene voorwaarden consumentenactie’) zijn van toepassing op de actie op de website www.fortheloveofcooking.eu (www.stoves.nl / www.stoves.be ) van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Door te participeren in deze actie gaat de deelnemer akkoord met de onderstaande Algemene voorwaarden.
 • In de periode vanaf 03.12.2018 tot en met 31.03.2019 vindt de actie “Gratis kookworkshop bij aankoop van Stoves fornuis” plaats op de website van fortheloveofcooking.eu.
 • Inschrijven voor de gratis koopworkshop is uitsluitend mogelijk op basis van de originele aankoopbon, de code van de unieke voucher, in combinatie met een volledig ingevuld formulier. Er zijn in totaal 100 workshops beschikbaar voor deze introductie-actie. Voor deze actie geldt vol=vol.
 • De speciale Stoves kookworkshop vindt plaats aan de Keizersgracht 376 in Amsterdam in Nederland op 3 verschillende data (6.4.19 , 13.4.19 en 18.5.19). De data worden bepaald door Glen Dimplex in overleg met Keizer Culinair. Inschrijven is uitsluitend mogelijk voor de speciale Stoves kookworkshop. Andere kookworkshops die door Keizer Culinair worden aangeboden vallen buiten deze campagne. Uitzonderingen zijn niet mogelijk en niet toegestaan met deze campagne.
 • Actieproducten moeten zijn aangeschaft in de periode van 03.12.2018 tot en met 31.03.2019.
 • De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de actie.
 • Bij vermoeden van misbruik of oneigenlijk gebruik van deze campagne behoudt Glen Dimplex zich het recht voor om de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen.
 • Deelname aan de kookworkshop is uitgesloten voor personen jonger dan 18 jaar en alle medewerk(st)ers van Glen Dimplex. Eventuele reis- en verblijfkosten zijn geheel voor eigen rekening.
 • De gratis Stoves kookworkshop is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Dit is ook van kracht voor de goodiebag, die tijdens de kookworkshop zelf aan de deelnemers wordt overhandigd (maximaal 1 per persoon).
 • De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens door inschrijving aan de kookworkshop. Dit is van kracht voor Glen Dimplex Consumer Appliances Europe en voor Keizer Culinair. Beide organisatie mogen de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld conform de richtlijnen van de nieuwe privacy wetgeving (GDPR). Voor de Privacy Policy van Glen Dimplex verwijzen wij naar deze pagina.
 • De persoonsgegevens worden gebruikt om uitvoering te geven aan de campagne en de inschrijving van de kookworkshops  door eerder genoemde partijen.
 • Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de actie kunt u gebruik maken van het e-mailadres marketing@stoves.nl. Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie.

Start typing and press Enter to search